Töltőhálózatunk

OPTIMUM WAY

Az Optimum Way teljes körű szolgáltatást nyújt az elektromos autó töltő berendezés telepítéséhez kapcsolódóan.
Az Optimum Way teljeskörű szolgáltatást nyújt az elektromos autó töltő berendezés telepítéséhez kapcsolódóan, mert nemcsak a telepítéshez, üzemeltetéshez és a kapcsolódó szolgáltatásnyújtáshoz szükséges engedélyekkel rendelkezik, hanem széleskörű iparági tapasztalata is van. Elektromos autótöltőink a partnerségi megállapodásaink révén megtalálhatóak a Lukoil benzinkúthálózatban, valamint a COOP áruházláncnál is.
Célunk az, hogy az elektromos autósok közlekedése, utazása kényelmessé és környezetbaráttá váljon azáltal, hogy az általunk országszerte üzemeltetett töltőinket veszik igénybe, ennek köszönhetően pedig az autó töltése nem igényel külön szervezést, hanem az egy étkezés, vásárlás ideje alatt megoldható.
Az e-autósok a BookMyCharging mobil applikációval tudják igénybe venni szolgáltatásunkat, roaming ügyfeleinknek pedig Gireve-vel kötött szerződésen keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.
Széleskörű üzleti konstrukciókkal és szolgáltatáscsomagokkal állunk az érdeklődők rendelkezésére, keressen minket bizalommal.
Üzenet küldés

TÖLTŐ HÁLÓZAT

BookMyCharging applikáció

Az Optimum Way által üzemeltetett elektromos autótöltők az iOS és az Android operációs rendszeren egyaránt futó BookMyCharging mobil alkalmazással működnek.

A mobil app segítségével kiválasztható az országos hálózatból a szükséges villámtöltő, arra előre időpontot lehet foglalni, valamint a teljes töltési munkamenetet is irányítani lehet, ezáltal kényelmesen, gyorsan és kompromisszumok nélkül egy kézzel irányítható az elektromos autó töltése. További információ a BookMyCharging mobil applikációról itt található:

BookMyCharging website

2 munkanapon belül válaszolunk!