A JuiceBox vezetékes falitöltő az Ön számára is jövedelmező befektetéssé válhat!

2018. augusztustól a MOL e-töltőknél már megszűnt az eddig ingyenesen kínált töltési lehetőség, majd 2019 januártól a Lukoil kutaknál is fizetős lesz az e-töltés. Várhatóan 2019-ben egyre több helyen fog megszűnni az ingyenes töltés lehetősége, az e-töltés piaci alapokon fog működni.

JuiceBox – az elektromos autó töltők Airbnb-je!

Képzeljen el egy, az Ön ingatlana területére telepített elektromos autó töltőt, amely nemcsak az Ön gépjárművét látja el energiával, hanem másét is! Az eMotorWerks JuiceBox készüléket használhatja bárki, akinek Ön erre engedélyt ad. Önnek nincs már dolga, mint biztosítani az infrastruktúrát és a készülék telepítésével megbízni egy szakembert vagy megrendelni tőlünk a szolgáltatást.

Befektetése várhatóan rövid idő alatt megtérül!

Hogyan működik?

A JuiceBox-ot a gyártó hivatalos hazai partnere az Optimum Way értékesíti. A megvásárolt készüléket egy elektronikai szakember telepíti, a 32 amperes hálózat tökéletesen megbírkózik a töltéshez szükséges áramerősség biztosításának igényével, így Önnek nem szükséges a hálózat további fejlesztésére költeni (32 Amperig az elektromos szolgáltatók ingyenesen elvégzik a hálózat teljesítményének bővítését). A Juice Box Pro 32 3 fázison keresztül 22 kW teljesítményre képes, így egy átlagos, városi forgalomba szánt elektromos autó akkumulátorát 2 óra alatt tölti fel, 10 perc alatt megközelítőleg 20 km megtételéhez elegendő árammal látja el a gépkocsit.

A JuiceBox-on keresztül végzett töltéseket a gyártó által fejlesztett, iOS és Android rendszereken elérhető mobilalkalmazáson keresztül lehet nyomon követni, további regisztrációra, rendszerhasználati engedélyre nincs szükség. Az adott készülék mások általi használatát szintén az app segít kezelni.

Figyelem!
A JuiceBox otthoni hálózatba kötéséhez forduljon villamossági szakemberhez.
A közösségi használathoz a telepítés mellett engedélyeztetés szükséges. A folyamathoz kérje az Optimum Way szakembereinek segítségét!

Vásároljon Ön is ingatlanához elektromos autó töltőt, kérje ajánlatunkat!

Az elektromos autók közösségi és otthoni töltéséhez kapcsolódóan számos kérdés merülhet fel Önben is: a jogszabályban rögzített kötelezettségektől a pályázati lehetőségeken át a lehetséges üzleti konstrukciókig minden részlet tisztázásában készséggel válaszolunk kérdéseire.

Hozzuk közösen mozgásba a mindennapokat!