Együttműködési konstrukciók2019-08-21T14:28:53+02:00

Együttműködési konstrukciók

Tekintse át az Optimum Way által kínált együttműködési konstrukciókat és találja meg az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő javaslatot!

Bérlet

A koncepció szerint az Optimum Way egy előre meghatározott összegű, hosszú távú bérleti szerződést köt partnerével. A megállapodás keretén belül az Optimum Way használatra megkapja a Partner által birtokolt ingatlan parkolórészének villámtöltők telepítésére és üzemeltetésére alkalmas részét. A töltéshez szükséges áram kiépítésének költsége, valamint az áram folyamatos biztosításának kötelessége a Partnert terheli.

Bevétel- és haszonmegosztás

A megoldási javaslat lényege, hogy a felek hosszú távon közösen üzemeltetik a töltőoszlopot és osztoznak a bevételen, ill. a telepítéssel, valamint a működtetéssel kapcsolatosan felmerülő költségeken.

Önfenntartó rendszer

Amennyiben a Partner ingyenes töltési lehetőséget szeretne biztosítani ügyfeleinek, a szolgátatás induló-, valamint a működés költségei a digitális hirdetések megjelenítésére képes töltőoszlopok által generált hirdetési bevételeiből fedezhetők.

Töltőoszlop megvásárlása

Üzletileg a legegyszerűbb formátum: az egyszeri tranzakció keretén belül a Partner által megjelölt és az arra alkalmassá tett területen telepítésre kerül a töltőoszlop. A berendezés által kínált – és a befektetés megtérüléséről gondoskodó – szolgáltatás típusát (ingyenes, hirdetésekkel / fizetős / fizetős, hirdetésekkel) a Partner határozza meg.

Fizető parkolók, parkolóházak, mélygarázsok

Új létesítmények
Minden 100 parkolóhely után legalább 10 parkolóhelyen elektromos autó töltőállomás kiépíthető legyen a burkolat megbontása nélkül.
Meglévő építmények
2019. január 1-ig minden megkezdett 100 parkolóhelyből legalább kettőt elektromos autó töltővel kell ellátni.

Üzletek parkolói (300nm bruttó alapterületű, napi fogyasztási cikket árusító)

Új létesítmények
Minden 100 parkolóhely után legalább 10 parkolóhelyen elektromos autó töltőállomás kiépíthető legyen a burkolat megbontása nélkül.
Meglévő építmények
Minden megkezdett 100 parkolóhelyből legalább kettőt elektromos autó töltővel kell ellátni.
A módosításhoz rendelt határidők
– 1500 nm nettó árusítótér felett: 2019. január 1.
– 300 és 1500 nm közötti nettó árusítótér esetén,
– 50 ezer lakosnál nagyobb településeken: 2019. január 1.
– 20.001-50.000 lakosú településen: 2020. január 1.
– 20.000 lakosnál kisebb településen: 2026. január 1.

Kérdezzen minket!

Az elektromos autók közösségi és otthoni töltéséhez kapcsolódóan számos kérdés merülhet fel Önben is: a jogszabályban rögzített kötelezettségektől a pályázati lehetőségeken át a lehetséges üzleti konstrukciókig minden részlet tisztázásában készséggel válaszolunk kérdéseire.

Hozzuk közösen mozgásba a mindennapokat!